Servicii:


Cazare si masa local traditionala;

Informatii despre traseele din Cheile Nerei, harti;

Turnball, masa de fotbal, sah, table

Acces internet Wi-Fi;


Serviciile de masa se acorda in regim meniul zilei sau meniu a la carte. Majoritatea preparatelor din meniul zilei sunt cu specific local traditional.


Tarife:    (Tarifele sunt valabile tot anul, exceptand Sarbatorile de Revelion ,cele Pascale si Sarbatorile Legale. In aceste perioade practicam tarife preferentiale)Tarife Corp A ( apartament Casa din Piatra )

95 Lei/pers/noapte - tarif pentru minim 4 persoane

90 Lei pers/noapte - tarif pentru 5 persoane

85 Lei/pers/noapte - tarif pentru 6 persoane

80 Lei/pers/noapte - tarif pentru 7 sau 8 persoane


 Facilitati incluse in tarif: TV in living, semineu electric, Tv in fiecare dormitor, incalzire centrala, prosoape si articole de toaleta, terasa privata, balansoar, sezlonguri, iaz artificial, loc de joaca pentru copii, loc de parcare gratuit, acces internet free wireless

 

Tarife Corp B ( camere matrimoniale )

170 Lei/camera/noapte 


Facilitati incluse in tarif: TV cu ecran plat, aer conditionat, incalzire, mobilier rustic tematic, baie proprie, prosoape si articole de toaleta, terasa, balansoare, sezlonguri, loc de joaca pentru copii, loc de parcare gratuit, acces internet free wireless.

Tarif pat suplimentar: 50 lei/pers./noapte (valabil doar pentru persoane minore). Capacitate maxima pentru pat suplimentar: 1 persoana minora!
Tarife masa - Meniu prestabilit ( meniul zilei )

 Mic dejun: 20 Lei/pers*

 Cina: 25 Lei/pers*


Din experienta anterioara, in cadrul restaurantului nu servim meniu de pranz deoarece majoritatea traseelor implica mai multe ore de vizitare, dar venim in intampinarea dumneavoastra cu variante de

Pranz la pachet. Tarife : intre 20 si 25 Lei/pers*

Prin exceptie, in cazul in care pensiunea este rezervata la capacitate maxima de catre un grup

(min. 12 pers - max. 16 pers) si se stabileste in avans, se poate servi masa de pranz - doar meniu fix ( tarif: 35 Lei/pers.)

* Pana la sosirea in pensiune, tarifele de masa pot suferi modificari!!!