Servicii:


Cazare si masa cu specific local;

Informatii despre traseele din Cheile Nerei, harti;

Masa de fotbal, sah, table

Acces internet Wi-Fi;


Serviciile de masa se acorda in regim recomandarea zilei sau meniu a la carte. Majoritatea preparatelor din recomandarea zilei sunt cu specific local.


Tarife: (Tarifele sunt valabile tot anul, exceptand Sarbatorile de Revelion ,cele Pascale si sarbatorile legale. In aceste perioade practicam tarife preferentiale)

Acceptam plata cu carduri de vacanta!Tarife Corp A - Casa din piatra (casa taraneasca individuala - in regim de apartament)

95 Lei/pers/noapte - tarif pentru minim 4 persoane

90 Lei pers/noapte - tarif pentru 5 sau 6 persoane

85 Lei/pers/noapte - tarif pentru 7 sau 8 persoane


Facilitati incluse in tarif: TV in living, semineu electric, frigider, Tv in fiecare dormitor, 2 bai cu cabina de dus, incalzire centrala, prosoape si articole de toaleta, terasa privata, balansoar, sezlonguri, iaz artificial, loc de joaca pentru copii, loc de parcare gratuit supravegheat video, acces internet free wireless

 

Tarife Corp B - Cabanute rustice individuale (camere matrimoniale)

210 Lei/camera/noapte 


Facilitati incluse in tarif: TV cu ecran plat, aer conditionat, incalzire, mobilier rustic tematic, mini frigider, baie proprie cu cabina de dus, prosoape si articole de toaleta, terasa, balansoare, sezlonguri, loc de joaca pentru copii, loc de parcare gratuit supravegheat video, acces internet free wireless.

Tarif pat suplimentar: 50 lei/pers./noapte (valabil doar pentru persoane minore). Capacitate maxima pentru pat suplimentar: 1 persoana minora!

Tarife masa - Meniu prestabilit (recomandarea zilei)

 Mic dejun: 25 Lei/pers*

 Cina: 35 Lei/pers*


Din experienta anterioara, in cadrul restaurantului nu servim meniu de pranz deoarece majoritatea traseelor implica mai multe ore de vizitare, dar venim in intampinarea dumneavoastra cu variante de

Pranz la pachet. Tarife : intre 22 si 30 Lei/pers*

Prin exceptie, in cazul in care pensiunea este rezervata la capacitate maxima de catre un grup

(min. 12 pers - max. 16 pers) si se stabileste in avans, se poate servi masa de pranz - doar meniu fix ( tarif: 50 Lei/pers.)

* Pana la sosirea in pensiune, tarifele de masa pot suferi modificari!!!